شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

دریادار تنگسیری: حضور اسرائیل در منطقه برای آنها هزینه دارد

دریادار تنگسیری: حضور اسرائیل در منطقه برای آنها هزینه دارد فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: حضور نامشروع رژیم جعلی اشغالگر قدس، امنیت این منطقه راهبردی را مختل می‌کند و هزینه سنگینی را بر آن تحمیل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 12
کد خبر: ۱۰۵۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت حماسه شهدای 16 مهر و روز نیروی دریایی سپاه با حضور وابستگان نظامی کشورهای خارجی، به میزبانی نیروی دریایی سپاه برگزار شد، ضمن خوش آمد گویی به میهمانان اظهار داشت: جمهوری اسلامی بعد از 43 سال محاصره اقتصادی و تحریم های ظالمانه محکم ایستاده است.

 

دریادار تنگسیری با برشمردن برخی از رویارویی‌های انقلاب اسلامی با استکبار جهانی گفت: نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس 6 عملیات موفق برابر آمریکای متجاوز انجام داده است که در این عملیات‌ها ، هیمنه قدرت پوشالی آمریکا در خلیج فارس شکسته شده است ، چون راه ما راه حق بود و به خدا توکل کردیم‌، پیروز شدیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: ما هیچگاه در خلیج فارس شروع کننده جنگ نبودیم. با اینکه آمریکایی‌ها نفتکش‌ها ، سکوها و پایانه‌های نفتی ما را هدف قرار می‌دادند ما خویشتن داری کردیم، بعد از این همه خسارتی که آنها به ما وارد کردند ، ما وارد جنگ یک و نیم ساله با آمریکایی‌ها شدیم و 6 سیلی محکم و عبرت آموز به آنها زدیم.

 

سردار تنگسیری گفت: شهید مهدوی و همرزمانش در یک حماسه بزرگ، مستقیم و نابرابر هیمنه قدرت پوشالی آمریکای جنایتکار را خُرد کردند و نقطه عطفی را در تاریخ مبارزات ملت ایران در مقابل استکبار جهانی رقم زدند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به راهبرد امنیت، صلح،‌ صفا و آرامش در خلیج فارس گفت: ما هیچ نا امنی و درگیری را در این منطقه راهبردی برنمی‌تابیم، خلیج فارس خانه ما و کشورهای همسایه ما است.امریکایی‌ها در خلیج فارس جایی ندارند زیرا هرجایی که حضور یافتند ناامنی را با خود آوردند.

 

دریادار تنگسیری تصریح کرد:حضور نامشروع رژیم جعلی اشغالگر قدس، امنیت این منطقه راهبردی را مختل می‌کند و هزینه سنگینی را بر آن تحمیل خواهد کرد. زیبنده کشورهای مسلمان منطقه نیست که یکی از جنایتکارترین رژیم ها که قبله اول مسلمین را اشغال کرده است در این منطقه حساس حضور پیدا کند .

 

سردار تنگسیری با تاکید بر اینکه پیام خون شهید مهدوی و همرزمانش برقراری صلح ، ثبات و امنیت در خلیج فارس است ما همواره در دفاع از مظلوم و در مقابل ظالم ایستاده ایم،گفت : امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک قدرت واحد در مقابل هر متجاوزی که بخواهد دست درازی به منافع نظام اسلامی کند، با صلابت خواهند ایستاد و دست متجاوز را قطع و پایش را می شکنند و چشمش را کور می کنند.

 

وی در ادامه گفت :در 43 سال عمر انقلاب اسلامی نه به کشوری تجاوز کردیم و نه اجازه تجاوز داده ایم. ما کشوری اسلامی هستیم و اسلام یعنی صلح ، صفا ، دوستی و برادری و ما از اول انقلاب تا کنون بر این اصل پایبند بوده ایم.ما هیچ گاه از مرگ نمی ترسیم و مرگ در راه خدا و دفاع از اسلام را شرف خود می دانیم و جان بر کف از منافع جمهوری اسلامی دفاع خواهیم کرد.

 

دریادار تنگسیری با اشاره به توانمندی های نیروی دریایی سپاه در حوزه های رزمی و تاکتیکی گفت: ما ملتی مظلوم اما مقتدر هستیم. روی پای خود ایستادیم و تحریم های ظالمانه را تحمل کردیم و امروز افتخار می‌کنیم که تمام تجهیزات مورد نیاز دفاعی کشورمان را خودمان می‌سازیم./تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار